Laatste seizoen voor iZombie

Onlangs besprak André het eerste, tweede en derde seizoen van de serie iZombie. Afgelopen week kreeg de serie groen licht voor het vijfde seizoen, maar wel met de mededeling dat dit het laatste seizoen zou zijn. Actrice Rose McIver, die de hoofdrol speelt in de serie, liet het volgende via twitter weten.

So the fifth season of #iZombie will be our last. I am therefore committed and excited to make it the best one yet! Really proud to be on a show that celebrates the misfits and I pinch myself every day that I get to be a part of the iZombie world with you guys. Thank you.

In iZombie maken we kennis met Olivia ‘Liv’ Moore, een briljant geneeskundestudent die haar leven op orde heeft. Op een feestje wordt ze gebeten en veranderd in een zombie. Om makkelijk aan “voedsel” te komen gaat ze werken in ht mortuarium. Langzamerhand ontdekt Liv alle voor- en nadelen van het zombie zijn. Met elk brein dat ze eet, komt ze in aanraking met de herinneringen van de overleden persoon. Deze informatie gebruikt ze weer om allerlei misdaden op te lossen.

Op 28 mei wordt de seizoensfinale uitgezonden in Amerika. De eerste twee seizoenen zijn in Nederland te bekijken via Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.