Laatste trailer Avengers: Infinity War

Avengers Infinity War

Met nog een dikke maand voor de release van Avengers: Infinity War vuurt Marvel de nieuwe trailer af op het publiek. Ik vind het bijzonder dat een film tegenwoordig zoveel verschillende trailers krijgt. Vroeger kwam er een film uit en voordat die film uitkwam zag je de trailer en dat was het. Nu komen er zoveel verschillende trailers uit dat je ze bijna niet meer uit elkaar kunt halen.

Toch kreeg ik van de laatste trailer van Avengers: Infinity War weer kippenvel. Waar trailers soms nauwelijks iets van elkaar verschillen en slechts enkele seconden meer beeldmateriaal hebben, pakt Marvel het goed aan. Dit is een volledig nieuwe trailer met enkele seconden “oud” beeldmateriaal. Marvel laat nieuwe dingen zien, zonder te veel van het verhaal weg te geven.

Marvel werkt in haar films al jaren naar de opbouw van de Infinity War. Dit jaar komt de intergalactische schurk Thanos naar de aarde om een aantal Infinity Stones in zijn bezit te krijgen. Met alle stenen zal niets of niemand hem tegenhouden om de macht over het universum te krijgen. Gelukkig bundelen alle superhelden op aarde (en daarbuiten) hun krachten om de stijd aan te gaan met Thanos. Volgens geruchten gaan een aantal helden de strijd niet overleven. Het is alleen nog onduidelijk wie dit zijn. Hiervoor moeten we echt wachten tot de film op 25 april in de Nederlandes bioscopen draait.

Regisseurs Anthony en Joe Russo en schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely trekken alle registers open om van Avengers: Infinity War een waar spektakel te maken, zoals onderstaande trailer laat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.