Laatste trailer Deadpool 2

Deadpool

Nog even en dan draait Avengers: Invinity War in de bioscoop, maar Marvel maakt ons alvast warm voor de volgende film en knalt de laatste trailer van Deadpool 2 online. De trailer laat net weer iets meer zien dan de voorgaande trailers en teasers. Deadpool gaat de strijd aan met Cable, een mutant uit de toekomst. Hij doet dit niet alleen, maar verzamelt een team van helden om zich heen, de X-Force.

De laatste trailer is weer lekker luchtig en bevat genoeg (flauwe) grappen. Daarnaast bevat de trailer ontzettend veel actie. Cable heeft het voorzien op een jonge mutant, maar verder is het onduidelijk waar regisseur David Leitch naar toe wil gaan met zijn film. Het mag duidelijk zijn dat de makers van Deadpool het DC-Universum niet zo serieus nemen als bijvoorbeeld hun collega’s van Avengers: Infinity War.

Naast Ryan Reynolds als Deadpool en Josh Brolin als Cable zien we ook Domino (Zazie Beetz) en een heleboel personages uit de eerste Deadpool, zoals Blind Al (Leslie Uggams), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Vanessa Carlysle (Morena Baccarin), Dopinder (Karan Soni), Colossus (Stefan Kapičić) en Weasel (T.J. Miller). Deadpool is vanaf 17 mei in de bioscoop te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.