Laatste trailer Godzilla: King of the Monsters

Warner Bros. en Legendary Entertainment hebben de laatste trailer uitgebracht van Godzilla: King of the Monsters. Nog even wachten en dan draait de ultieme monsterfilm in de bioscoop. Regisseur Michael Dougherty (Trick ‘r Treat en Krampus) maakt er een waar spektakel van.

Dit is niet de eerste Godzilla film en zal ook zeker niet de laatste zijn. Het iconische monster gaat al heel wat jaren mee. In dit vervolg op de Amerikaanse Godzilla uit 2014 zien we naast de verschillende monsters Millie Bobby Brown (Stranger Things), Vera Farmiga (Orphan) en Kyle Chandler (Super 8). Het mysterieuze crypto-zoölogische agentschap Monarch, die we eerder zagen in Godzilla en Kong: Skull Island, komt opnieuw in actie om de mensheid te beschermen tegen de Titans.

Onder de rustgevende muziek van “Somewhere Over the Rainbow” zien we de totale vernietiging van steden en gaan de monsters elkaar tegen het lijf. Het lijkt dat Godzilla aan onze kant staat, maar kan Monarch het monster in bedwang houden? Het antwoord op deze vraag krijgen we vanaf 30 mei, want dan draait Godzilla: King of the Monsters in de bioscoop..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.