M. Night Shyamalan’s Glass heeft een poster!


Als iets duidelijk is geworden is dat de ooit zo verguisde regisseur M. Night Shyamalan weer terug is op het juiste pad. Na mislukte films als After Earth, The Happening en The Last Airbender kon de man geen goed meer doen. Tot hij op de proppen kwam met de horrorfilm The Visit in 2015. De film bracht eindelijk geld in het laatje en werd door veel genreliefhebbers gewaardeerd. Hoewel geen perfecte film is het wel eentje die je weer een beetje van dat vuur dat de man had bij het maken van The Sixth Sense en Unbreakable.

Nog beter was de ontvangst van zijn film Split in 2016. De film had niet alleen een voortreffelijke James McAvoy in de hoofdrol maar bleek een echte verrassing voor de liefhebbers van zijn eerdere films want de film bleek gewoon een regelrecht vervolg van Unbreakable uit 2000 met Bruce Willis en Samuel L. Jackson! En daar kwam je pas achter in de slotfase van de film. Als liefhebber van Unbreakable werd ik daar helemaal blij van!

Dat hier nog een vervolg op zou komen was eigenlijk wel snel duidelijk. Split deed het zeer goed in de bioscopen en bij de critici en het zou ook heel gek van Night Shyamalan zijn om die stijgende lijn nu niet vast te houden. Die film heet ‘Glass’ en dat kan niet anders betekenen dan dat dit verwijst naar Jackson’s personage als Elijah Price, oftewel, Mr Glass.

De film is ondertussen in productie gegaan en een poster is al uitgebracht waar wij wederom Bruce Willis, James McAvoy en Samual L. Jackson samen zien. De film moet gaan rond de achtervolging van James McAvoy’s ‘The Beast’ door Willis’ David Dunn. Elijah Price achtervolgt hen ook weer en probeert de, hoogstwaarschijnlijk, zeer gewelddadige ontmoetingen tussen de twee te bewerkstelligen vanaf de achtergrond. Want hoewel hij zelf lichamelijk niets kan tegen beide weet hij wel van beide een aantal geheimen…

Wederom keert ook Anya Taylor-Joy terug als haar personage uit Split maar ook Spencer Treat Clark, die de zoon van Willis speelt in Unbreakable. Dat laatste is toch best wel een verrassing.

Helaas moeten wij nog tot januari 2019 wachten tot de film uitkomt maar als het een beetje meezit krijgen wij dan wel wederom een topper van Night Shyamalan te zien.

Check nu maar snel de poster!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.