Margot Robbie teast Harley Quinn

Zonder de knotsgekke Harley Quinn (Margot Robbie) had Suicide Squad niet zo’n succes geworden. Het is ook niet zo vreemd dat deze dame haar eigen film krijgt met als titel Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Hiermee timmert DC Comics flink aan de weg en kunnen de komende tijd heel wat superhelden verwachten uit het DC Extended Univers.

Regisseuse Cathy Yan (Dead Pigs) neemt ons verder mee in de gestoorde wereld van Harley Quinn, die samen met Huntress (Mary Elizabeth Winsteads), Black Canary (Jurnee Smollett-Bells) en Renee Montoya (Rosie Perez) het jonge meisje Cassandra Cain (Ella Jay Basco) beschermen. De bad guy in de film is Black Mask (Ewan McGregor), die het op het meisje heeft voorzien, omdat zij een een diamant heeft die van hem is. Margot Robbie was zo vriendelijk om een foto te plaatsen op Twitter en een hele korte teaser.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) moet in februari 2020 in de bioscoop verschijnen. Voor die tijd zien we nog eerst de avonturen van Shazam! en The Joker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.