Mark Wahlberg wordt de nieuwe Six Billion Dollar Man

Six Million Dollar Man

In de jaren ’70 keek ik vol bewondering naar de tv-serie The Six Million Dollar Man. Ik had zelfs een Six Million Dollar Man pop die een motorblok kon optillen en waarmee je door zijn bionische oog kon kijken. Hoe was het mogelijk dat een mens met zoveel technologie gevuld kon worden en dat het tegenwoordig bijna werkelijkheid is. In de serie speelde acteur Lee Majors de rol van Steve Austin.

Warner Bros. Pictures heeft aangekondigd dat de serie, met in de hoofdrol Lee Majors, verfilmd gaat worden met de titel The Six Billion Dollar Man. Een kleine wijziging, maar met de huidige technologie red je het niet met slechts zes miljoen. Mark Wahlberg gaat de rol spelen van Steve Austin, die na een zwaar ongeluk wordt omgebouwd tot een halve machine. In de serie speelde acteur Lee Majors de hoofdrol, die met zijn 79-jarige leeftijd nog steeds actief is. Onlangs was hij nog te zien in de serie Ash vs Evil Dead.

Het zou leuk zijn als Majors nog een kleine cameo krijgt in de film, die door Damian Szifron wordt geregisseerd. Het is de bedoeling dat de film eind mei 2019 in de bioscoop moet gaan draaien.

Een gedachte over “Mark Wahlberg wordt de nieuwe Six Billion Dollar Man”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.