Meer haaien in 47 Meters Down: The Next Chapter

Na de recensie van The Meg en de trailer van The Last Sharknado kwam er nog meer haaiennieuws voorbij. De teaser van van 47 Meters Down: The Next Chapter. Het duurt nog zeker een jaar voordat het vervolg, op het financiële succes 47 Meters Down, in de bioscoop verschijnt. Het vervolg wordt opnieuw geregiseerd door Johannes Roberts.

De teaser laat vooral haaien zien, omdat er nog geen hoofdrolspelers bekend zijn. Tijdens het promoten van zijn nieuwe film, The Strangers: Prey at Night, vertelde Roberts dat we opnieuw dames in nood kunnen verwachten. Dit keer in de wateren van Brazilië, waar een reisgezelschap gaat duiken in onderwatergrotten. Volgens de regisseur is dit een angstaanjagende ervaring.

I would describe it as The Descent underwater. I trained to do cave diving while I was shooting 47 in the Dominican Republic. It’s beyond terrifying so it just seemed like a really great idea to make that the sequel.

In 47 Meters Down wist de regisseur de kijkers goed mee te nemen in de beklemmende situatie van de zusters Lisa en Kate. De film bracht behoorlijk wat geld op, vandaar dat een sequel niet uit kon blijven. Als alles volgens plan verloopt, verschijnt de film 28 juni 2019 in de bioscoop. Noteer alvast maar in je agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.