Meer nieuws over The Joker

Een paar dagen geleden lieten we de eerste foto van Joaquin Phoenix zien als The Joker, maar nu komt er een stortvloed aan nieuwe informatie vrij. Regisseur Todd Phillips heeft inmiddels een korte “makeup test” video gedeeld, die Joaquin Phoenix laat zien als de Clown Prince of Crime, maar er zijn nog meer foto’s vrijgekomen die The Joker laat zien in volle glorie.

Ik zie Joaquin Phoenix wel zitten als The Joker, maar de meningen zijn hierover verdeeld. Iedereen heeft wel een favoriete Joker, maar iedere acteur legt wel iets persoonlijks in de rol. Dat deed Cesar Romero al in de jaren ’60 en Jack Nickelson in de jaren ’80. The Joker gaat met zijn tijdsgeest mee. Heath Ledger zette een gruwelijke Joker neer, maar ik vond Jared Leto in Suicide Squad ook zeer origineel. Ik heb het volste vertrouwen in Joaquin Phoenix. De rest van de cast bestaat uit Robert De Niro, Frances Conroy, Zazie Beetz, Marc Maron en Brett Cullen als Thomas Wayne.

Buiten het beeldmateriaal wordt er verder niets gezegd over het verhaal, maar de film wordt meer een misdaadthriller dan een echte superheldenfilm. Volgens berichten heeft de film een donkere en expirimentele toon. Regisseur Todd Philips heeft ook meegeschreven aan de film die in oktober 2019 moet gaan draaien in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.