Meer Venom in nieuwe trailer

Over een dikke twee maanden draait Venom in de bioscoop. Sony Pictures gaat proberen een geheel eigen Spider-Man universum te bouwen, maar dan zonder de vrolijke webslingeraar. In de eerste film bijt Tom Hardy de spits af als Eddie Brock, die samensmelt met het buitenaardse de symbiote Venom. Als de film een succes wordt, gaat dit zeker positieve gevolgen hebben voor de eerder aangekondigde projecten, zoals Morbius, the Living Vampire en Silver and Black.

Dit is alweer de derde trailer van Venom. In de eerste trailer ontbrak het monster uit de titelrol. Sony corrigeerde dit snel met een tweede trailer. In de derde trailer zien we nog meer van het monster en wordt er ook wat meer achtergrondinformatie gegeven. Ik ben nog niet helemaal onder de indruk van de visuele effecten, maar ik denk dat Sony nog wel wat verrassingen in petto heeft voor het publiek.

Journalist Eddie Brock (Tom Hardy) komt tijdens een onderzoek naar The Life Foundation achter een schadaal. Hij komt ook in contact met de buitenaardse symbiote. Als de twee samensmelten krijgt Eddie bovenmenselijke krachten, die hij zal moeten gebruiken in zijn strijd tegen The Life Foundation.

Naast Tom Hardy zien we nog Michelle Williams, Woody Harrelson, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze. Vanaf 4 oktober draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.