Netflix zet Marvel series stop

Afgelopen week maakte Netflix en Marvel Television bekend dat ze gaan stoppen met de series Iron Fist en Luke Cage. De keuze van Iron Fist kan ik enigszins begrijpen, maar Luke Cage kwam toch echt als een verrassing.

Het eerste seizoen van Iron Fist viel tegen in vergelijking met de avonturen van de andere superhelden in en rondom Hell’s Kitchen. Het tweede seizoen kon dit niet meer corrigeren en dus besloot Netflix de stekker eruit te trekken. Een paar dagen daarna kwam het nieuws van Luke Cage, ondanks dat de opzet van de serie een stuk beter is. Hiermee lijken de plannen voor de serie Heroes for Hire, waarin Iron Fist en Luke Cage de handen ineen slaan ook van de baan. Marvel Television en Netflix reageerde als volgt op het stopzetten van beide series.

Unfortunately, ‘Marvel’s Iron Fist and Luke Cage’ will not return for a third season. Everyone at Marvel Television and Netflix is grateful to the dedicated showrunner, writers, cast and crew who brought these heroes to life for the past two seasons, and to all the fans who have supported these series.

Het is nu afwachten wat dit gaat betekenen voor de andere Marvel series, zoals Daredevil. Hiervan is het derde seizoen net op Netflix verschenen. Zoals het er nu uitziet krijgen in Jessica Jones en The Punisher in ieder geval nog een nieuw seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.