Neve Campbell, Felissa Rose e.a. aangekondigd in con-land

Komend conventiejaar zijn er al weer een aantal verrassende namen aangekondigd voor de liefhebber van horrorfilms. We starten het jaar met de Comic Con Rotterdam in Ahoy. De conventie biedt dit jaar de kans voor fans van Christopher Lambert (Highlander, Mortal Kombat), Laurie Holden (The Walking Dead, The Mist), Richard Harmon (The 100, Bates Motel) en Charles Dance (Game of Thrones, Alien 3) om hun idolen te ontmoeten. Comic Con Rotterdam is dit jaar op 3 en 4 maart en kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €15,00.

Dutch Comic Con, tot nog toe de grootste conventie in Nederland, vindt plaats op 31 maart en 1 april (geen grap) in de Jaarbeurs in Utrecht. Als gast is tot nog toe enkel David Wenham (Lord of the Rings, 300, Iron Fist) aangekondigd maar nu de naam is omgedoopt naar Heroes Dutch Comic Con moet dat nog wat beloven. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €20,00.

FACTS vindt dit jaar tegelijk plaats met een voor horrorfans interessantere conventie in Duitsland, waarover hierna meer. Naast de datum deelt FACTS dit jaar ook wat gasten, aangezien David Wenham ook hier zijn opwachting maakt. Naast David is Holland Roden (Lost, Teen Wolf) te zien in Gent. Wat mij betreft loopt FACTS de laatste jaren behoorlijk terug voor wat ik zoek in een conventie, maar voor de liefhebbers; tickets voor 7 of 8 april zijn verkrijgbaar vanaf €15,00.

De conventie waar ik wel erg naar uitkijk is ook op 7 en 8 april. De Weekend of Hell in de Westfalenhallen Dortmund. De gastenlijst is nu al geweldig. Laurie Holden (The X-Files, Silent Hill), Danny Glover (Lethal Weapon, Predator 2), Danielle Harris (Halloween, Hatchet), Claire Higgins (Hellraiser, Hellbound) en Tom Sizemore (Saving Private Ryan, Heat) zijn al niet misselijk maar deze line up wordt “aangevuld” met Bruce “Groovy” Campbell (Evil Dead, Army of Darkness) en Neve Campbell (Scream, House of Cards). Wij zijn enthousiast! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €15,00.

Aan het einde van het jaar is er weer een House of Horrors die hun eerste gast al hebben aangekondigd. Felissa Rose (Sleepaway Camp, Victor Crowley) is al een geweldige gast om mee te beginnen naast Andrew Divoff (Wishmaster, Lost) en Robert Brian Wilson (NAUGHTY!). Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €15,00.

Een gedachte over “Neve Campbell, Felissa Rose e.a. aangekondigd in con-land”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.