Nieuwe Angels voor Charlie

Halverwege de jaren 70 liet Charlie Townsend ons kennis maken met ‘three little girls’, die hij wist weg te plukken bij de politie. De dames gingen aan de slag voor zijn bureau Charles Townsend Agency. Dit was het begin van de serie Charlie’s Angels met in de hoofdrollen Kate Jackson, Farrah Fawcett, Jacklyn Smith en hun mannelijke tegenspeler David Doyle.

Dat de Angels nog steeds populair zijn blijkt uit het feit dat er een nieuwe film komt. The Hollywood Reporter liet afgelopen week weten dat actrices Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska de nieuwe Angels gaan spelen. Regie is in handen van Elizabeth Banks. In de nieuwe film is Townsend Agency een wereldwijd beveiligings- en inlichtingenbureau met teams over de hele wereld. Als de film een succes wordt, dan zijn de makers niet afhankelijk van één team. Regisseuse Banks liet het volgende weten over de film.

Charlie’s Angels, for me, is one of the original brands to celebrate the empowered woman since its debut in the 70s. This film honors the legacy of Charles Townsend and his agency while introducing a new era of modern and global Angels.

De originele serie liep voor 5 seizoenen. Hierin speelde ook verschillende andere Angels, zoals Cheryl Ladd, Shelley Lack en Tanya Roberts. De serie kreeg in 2000 een succesvolle en moderne film reboot met in de hoofdrollen Drew Barrymore, Cameron Diaz en Lucy Liu. Hiervan verscheen zelfs een tweede deel, Charlie’s Angels: Full Throttle in 2003. In 2011 werd het nog een keer geprobeerd de serie nieuw leven in te blazen, maar dit was geen succes.

De oude serie is gedateerd, maar nog steeds leuk om af en toe eens uit de kast te halen. De nieuwe film zal ongetwijfeld een stuk moderner zijn, maar Charlie laat nog steeds zien dat hij oog heeft voor prachtige vrouwen. Volgend jaar september kunnen we de nieuwe avonturen van de Angels bewonderen in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.