Nieuwe beelden van Halloween

Het zal er niet zacht aan toegaan in de nieuwe Halloween. Tenminste als we de foto’s op Bloody Disguisting mogen geloven. De site plaatste twee foto’s van nieuwe slachtoffers van Michael Myers, die na 40 jaar opnieuw aan het moorden slaat. De foto’s zijn afkomstig uit het blad The Morgue. Daarnaast plaatst de site ook een foto van een tot de tanden gewapende Laurie Strode.

Vanaf het begin was het duidelijk David Gordon Green wilde terugkeren naar het origineel van John Carpenter in plaats van een remake te maken, zoals de films van Rob Zombie. Naast de spanning mag ook de gore niet ontbreken, laat effects specialist  Chris Nelson weren.

We wanted all the effects and make-up effects to be postcards. Something you’ll remember. Something that when you watch the movie you’ll remember that victim, that guy. There’s blood and slashes and victims and a couple really hardcore kills.

De foto’s winden er geen doekjes om. We zien een politieagent met doorgesneden keel met een pompoen op zijn schoot. Het andere slachtoffer heeft een afgescheurde kaak. Michael Myers is het nog niet verleerd.

Laurie Strode mag veertig jaar geleden het slachtoffer zijn geweest van Michael Myers, maar dit keer is ze voorbereid. USA Today gaf ook nog onderstaande foto vrij van een badass Laurie Strode (Jamie Lee Curtis). Vanaf 1 november barst de strijd los in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.