Nieuwe Cloverfield film nu al te zien op Netflix!

De Super Bowl, het jaarlijkse spektakel van de NFL, dat niet alleen een spectaculaire wedstrijd in petto heeft maar ook een inkijkje in alle grote films die dit jaar in de bioscoop zullen verschijnen. Veel maatschappijen wachten zelfs met het uitbrengen van een trailer tot dit evenement om zoveel mogelijk kijkers te treffen en bij de Super Bowl zit dat wel goed. Alleen in de Verenigde Staten kijken meer dan 100 miljoen kijkers! Afgelopen nacht was het dan zover en dat bracht ons een aardig kijkje in wat zal komen en een nieuwtje dat wij totaal niet zagen aankomen.

Al enkele maanden geleden werden wij blij verrast dat een nieuwe Cloverfield film zijn opwachting zou maken in 2018. De film had eerst de titel God Particle en zou zijn opwachting maken in februari. Paramount Pictures maakte begin dit jaar echter bekend dat de film later in April zou worden uitgebracht vanwege de eventuele concurrentie in de bioscopen. Nu werden de kijkers van de Super Bowl vannacht niet alleen verwelkomd met de trailer van de nieuwe film maar ook met een erg verrassende wending. De film heet nu The Cloverfield Paradox en komt niet in de bioscoop maar is te zien na de Super Bowl op Netflix. Ja, NU dus!

Inmiddels heeft Netflix zelf ook een trailer doen uitgaan die weer andere beelden laat zien dan de Super Bowl trailer. Hoewel ook deze vrij weinig laat zien wordt in die van de Super Bowl wel duidelijk gemaakt dat wij er nu achter gaan komen hoe het monster van de originele film uit 2008 op Aarde terecht komt! Dat is wel heel erg verrassend aangezien vrijwel iedereen dacht dat het een op zichzelf bestaand verhaal zou zijn zoals 10 Cloverfield Lane uit 2016.

Het is jammer dat de film dus niet in de bioscoop zal draaien maar het is een welkome aanvulling voor Netflix die tot nu toe een nogal magere lijst aan horror- en science fiction films heeft. Ik ga binnenkort maar eens op bezoek bij mensen de thuis Netflix hebben als duidelijk is wanneer die ook op de Nederlandse versie staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.