Nieuwe foto Pinhead in Hellraiser: Judgment

Hellraiser01

Doug Bradley is natuurlijk de enige echte Pinhead, dit werd helemaal duidelijk na het zien van Hellraiser Revelations. Het wordt dus ook wennen om acteur Paul T. Taylor in actie te zien als Pinhead in Hellraiser: Judgment.

Ik moet wel toegeven dat bovenstaande foto, die we vandaag via te zien kregen via KinoVolna, er veelbelovend uitziet. Wellicht dat dit nieuwe deel de franchise uit het slop kan halen. De full frontal van Pinhead is wel de meest interessante foto. Op de andere foto’s hieronder zien we regisseur Gary J. Tunnicliffe zijn acteurs nog de laatste aanwijzingen geven en worden er nog wat make-up effecten aangebracht.

In de film maken detectives Sean en David Carter jacht op een gruwelijke seriemoordenaar die de stad terroriseert. Ze werken samen met detective Christine Egerton en komen tijdens het onderzoek in een doolhof van horrors terecht, die niet van deze wereld is.

Nightmare on Elm Street’s Heather Langenkamp speelt een rol in deze nieuwste Hellraiser met oa. Damon Carney, Randy Wayne, Alexandra Harris, John Gulager, Mike Jay Regan, Diane Goldner en Andi Powers. Een releasedatum of trailer is nog niet vrijgegeven, maar we houden de ontwikkelingen in de gaten.

Geniet van de foto’s.

Hellraiser02
Hellraiser03
Hellraiser04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.