Nieuwe foto’s Terminator: Dark Fate verschenen

Vandaag zijn op IGN de eerste foto’s verschenen van Terminator: Dark Fate. Het zesde deel uit de Terminator franchise negeert alle delen na deel 2. Belangrijkste troef is de terugkeer van Linda Hamilton, zo zegt regisseur Tim Miller (Deadpool) zelf in een gesprek met IGN:

“Wat een film maakt of breakt is of ik om de personages geef wanneer alles begint te exploderen. Ik denk dat elke actiefilmmaker dit zegt, maar ik probeerde echt te focussen op de relaties die deze personages onderling hebben. Het feit dat Linda terugkwam maakte deze Terminator frisser, het verhaal kon alleen maar doorgaan met haar in de rol van Sarah Connor. Dat is het belangrijkst voor me”, zegt Miller. “Linda heeft dit personage opnieuw uitgevonden op een manier die een eerbetoon is voor wat ze voorheen was, maar ook iets nieuws toevoegt aan de rol.”

Arnold Schwarzenegger is ook weer van de partij. Zijn hoge leeftijd heeft voor de meeste kritiek gezorgd in het laatste deel uit 2015, Terminator: Genisys. Hoe ze dit geloofwaardig willen maken in deel 6 is de grootste mysterie. Het feit dat James Cameron, regisseur van de eerste twee delen weer van de partij is biedt in ieder geval weer wat meer hoop.

Het verhaal van Terminator: Dark Fate gaat als volgt:

“Linda Hamilton (Sarah Connor) en Arnold Schwarzenegger (T-800) keren terug in hun iconische rollen in Terminator: Dark Fate, geregisseerd door Tim Miller (Deadpool) en geproduceerd door visionaire filmmaker James Cameron en David Ellison. De film speelt zich af na Terminator 2: Judgment Day, en heeft ook rollen voor Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, en Diego Boneta.”

Terminator: Dark Fate is vanaf 1 november te zien in de bioscoop. Check hier de foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll Up