Nieuwe Ghostbusters in 2020 (met teaser!)

Sony Pictures kreeg in 2016 enorm veel kritiek op de ‘vrouwelijke’ Ghostbusters film. Fans waren teleurgesteld dat er geen echt vervolg kwam op Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989). De film was geen succes, maar nu is er officieel een vervolg aangekondigd op de twee originele films uit de jaren 80 en er is zelfs een teaser.

Jason Reitman, zoon van regisseur Ivan Reitman, neemt het stokje over van zijn vader. Ivan Reitman regisseerde de eerste twee Ghostbusters. Het verhaal speelt zich af na de eerste twee delen. Jason had het volgende te melden over het nieuws.

I’ve always thought of myself as the first Ghostbusters fan, when I was a 6-year-old visiting the set. I wanted to make a movie for all the other fans. This is the next chapter in the original franchise. It is not a reboot. What happened in the ’80s happened in the ’80s, and this is set in the present day.

De namen uit het origineel, Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson, zijn nog niet gevallen. Het team is sowieso niet compleet. In 2014 overleed Harold Ramis. Bill Murray heeft al vaker aangegeven dat hij geen zin heeft in een vervolg. Het wordt in ieder geval geen vervolg op Paul Feig’s visie met Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones en Chris Hemsworth in de hoofdrol.

Reitman schrijft ook het script, samen met Gil Kenan (Monster House). De teaser geeft aan dat de film in de zomer van 2020 zal verschijnen in de bioscoop.

https://www.youtube.com/watch?v=vZta3a0EY98

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.