Nieuwe Masters of the Universe-film krijgt vorm!

Eindelijk komt er wat schot in de nieuwe He-Man film. Masters of the Universe zou 19 december van dit jaar in de bioscoop verschijnen maar na een flink komen en gaan van scriptdoctoren en regisseurs gaat dat niet meer lukken. Nu Adam en Aaron Nee (Band of Robbers) de verantwoordelijkheid op zich mogen nemen nadat David S. Goyer zich heeft terug getrokken als regisseur zal de film op zijn vroegst in 2020 te zien zijn. Dit komt waarschijnlijk beter uit aangezien Jumanji 3 en Star Wars: The Rise of Skywalker in dezelfde week gepland stonden.

Noah Centineo

Als Adam/He Man wordt Noah Centineo (To All The Boys I’ve Loved Before) genoemd, maar verder is er nog weinig bekend gemaakt. Af en toe komt er wat concept-art vrij op Twitter maar daar blijft het wel bij. Mattel geeft wel steeds meer informatie vrij, waarschijnlijk omdat ze hun andere properties ook tot film laten maken. Barbie en Hot Wheels staan namelijk ook in de startblokken met Margot Robbie als de welgevormde pop.

Goyer blijft wel aan het project gekoppeld als producer en het nieuwe script komt van de handen van Matt Holloway en Art Marcum (Iron Man, Men in Black International). Zoals het er nu uitziet heeft de film meer kans dan ooit om ook daadwerkelijk in productie te gaan. En By the Power of Greyskull, we kijken er toch stiekem wel naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.