Nieuwe poster en trailer voor Black Panther

Black Panther

Afgelopen week is de nieuwe poster en trailer vrijgegeven van Black Panther. Marvel zorgt ervoor dat we ons niet hoeven te vervelen in de bioscoop. Vanaf 14 februari 2018 moet de film gaan draaien in de Nederlandse bioscopen.

In deze moderne blaxploitation film zien we Chadwick Boseman opnieuw in de rol van T’Challa die, na de dood van zijn vader in Captain America: Civil War, terugkeert naar Wakanda. Hij is de bedoeling dat hij zijn vader zal opvolgen. Zijn thuisland en de rest van de wereld loopt gevaar als er een oude vijand opduikt. T’Challa moet als Black Panther alles op alles zetten om zijn volk te beschermen. Het blaxploitation genre was in de jaren ’70 mateloos populair.

Ik vind Black Panther nog steeds niet de meest voor de hand liggende figuur uit het Marvel Cinematic Universe om te gaan verfilmen, maar Marvel heeft nu eenmaal een enorme keuze aan helden om te verfilmen. In tegenstelling tot de vrolijke noot in films als Guardians of the Galaxy vol. 2, Spider-Man: Homecoming en Thor: Ragnorak pakt regisseur Ryan Googler het een stuk serieuzer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.