Nieuwe poster Leatherface

Leatherface

Onlangs plaatste we de nieuwe trailer van Leatherface, maar nu kunnen we ook de nieuwe poster laten zien. Er zijn wel wat overeenkomsten met de filmposter van Jigsaw, die ook onlangs verschenen is. Jigsaw laat een varkenskop zien en Leatherface een koeienkop. Hier doen de makers vegetariers geen plezier mee.

Regisseurs Julien Maury en Alexandre Bustillo pompen vers bloed in de Chain Saw Massacre franchise. De film speelt zich nog af voor de vreselijke gebeurtenissen uit de eerste film.

De jongste zoon van de familie Sawyer wordt veroordeeld tot verpleging in een gesloten inrichting. Hij wordt er van verdacht de dochter van de plaatselijke sheriff te hebben vermoord. Uiteindelijk weet hij, samen met een paar andere gedetineerden, te ontsnappen. Ze worden achtervolgd door de politie en de sheriff die de dood van zijn dochter wil wreken.

Waar Texas Chain Saw Massacre 3D nog in 2013 een degelijke bioscooprelease kreeg, is het nog onduidelijk of we Leatherface uberhaupt in de Nederlandse bioscoop gaan zien.

Poster Leatherface

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.