Nieuwe spotjes The Meg

Warner Bros. heeft twee nieuwe spotjes online gezet van het nog te verschijnen actiespektakel The Meg. Bekijk ze hieronder!

In The Meg wordt een onderzeeër, dat deel is van een internationaal observatieprogramma, aangevallen door een enorm, voorheen als uitgestorven beschouwd wezen. De duikboot ligt nu op de bodem van de Stille Oceaan met de bemanning nog aan boord. Deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) wordt gerekruteerd door de visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon.

Naast Statham en Chao worden de hoofdrollen gespeeld door Hoofdrollen worden gespeeld door Li Bingbing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai en Masi Oka.

De regie is in handen van Jon Turteltaub op basis van een scenario van Dean Georgaris, Jon & Erich Hoeber. Het scenario is op zich weer gebaseerd op het boek ‘Meg: A Novel of Deep Terror’ uit 1997 van Steve Alten.

The Meg draait vanaf 9 augustus 2018 in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.