Nieuwe Star Wars Story wordt Solo

Solo a Star Wars Story

De tot nu toe titelloze Han Solo film heeft nu eindelijk een officiële titel en de opnames van de nieuwe spin-off Star Wars film zijn afgerond. Via Twitter bedankte regisseur Ron Howard de cast en crew voor hun inzet. Met de hulp van Chewbacca kondigde hij aan dat de film Solo: A Star Wars Story gaat heten.

Howard heeft tijdens de opnames het stokje overgenomen van de regisseurs Phil Lord en Christopher Miller. Beide heren werden ontslagen vanwege creatieve verschillen. De film speelt zich af voor de kennismaking met Luke Skywalker en Obi-Wan Kenobi. We zien acteur Alden Ehrenreich als de jonge ruimtepiraat Han Solo. Verder zien we Joonas Suotamo als Chewbacca, Donald Glover als Lando Calrissian. Daarnaast zijn er nog rollen voor Woody Harrelson en Emilia Clarke.

Het nieuwe avontuur zou vanaf mei in de bioscoop verschijnen. Howard sluit zijn Twitter bericht de zin: “I’ll see you next year”. Betekent dat de releasedatum dan toch nog niet helemaal zeker is? Als we pech hebben, zien we het volgende Star Wars avontuur pas tijdens de feestdagen van 2018.

Han Solo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.