Nieuwe Terminator bekend gemaakt

New Terminator

De zoektocht voor een nieuwe Terminator is voorbij. Regisseur Tim Miller en producer James Cameron hebben de naam van acteur Gabriel Luna laten vallen als nieuw model voor de moordmachine. Luna is vooral bekend voor zijn rol als Robbie Reyes/Ghost Rider in de superhelden serie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

De rechten voor de Terminator gaan in 2019 terug naar James Cameron, die de reeks nieuw leven in wil blazen. Cameron wil werken aan een nieuwe trilogie. Hij wil daarbij de delen die na Terminator 2 verschenen vergeten. Aan boord is in ieder geval regisseur Tim Miller (Deadpool) en veteranen uit de eerste twee delen, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton. Ik heb nog geen idee hoe ik Gabriel Luna in de rol ga zien als Terminator. Hij heeft niet de fysiek van Schwarzenegger, maar dat had Robert Patrick destijds ook niet. Toch maakte Patrick een verpletterende indruk als de T-1000.

De nieuwe Terminator wordt een samenwerking tussen Skydance, Paramount en Fox. De releasedatum van de film staat gepland voor eind november 2019, maar de opnames moeten nog beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.