Nieuwe trailer Deadpool 2

Deadpool 2

De vele Marvel fans zijn nog aan het bijkomen van Black Panther en vanaf april staat de volgende traktatie al voor de deur, Avengers: Infinity War. Ik kijk eigenlijk alweer een maandje verder, want in mei verschijnt Deadpool 2 in de bioscoop. De superhelden film die zichzelf niet zo serieus neemt.

Net als bij de eerste Deadpool film draait de marketingcampagne op volle toeren om het bioscooppubliek lekker te maken. De eerste Deadpool film was in 2016 een groot succes. Dat kwam voornamelijk omdat het de eerste R-rated superheldenfilm was. De scherpe tong van Deadpool bracht wereldwijd ruim $ 800 miljoen op. Hiermee kon een vervolg niet uitblijven.

In deze nieuwe trailer werkt Deadpool (Ryan Reynolds) niet alleen. Samen met onder andere Domino (Zazie Beetz), Colossus (Stefan Kapičić) en Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) richt hij een nieuwe superheldengroep op, X-Force. In de trailer zien we ook ook Josh Brolin in actie als Cable, die vanaf april ook de rol van Thanos op zich neemt in Avengers: Infinity War.

Vanaf 17 mei draait Deadpool in de Nederlandse bioscopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.