Nieuwe trailer John Wick: Chapter 3

De nieuwe trailer van John Wick: Chapter 3 – Parabellum zit weer boordevol actie. Keanu Reeves speelt opnieuw de rol van huurmoordenaar John Wick, alleen is dit keer de jacht op hem geopend. Gelukkig staat John er niet helemaal alleen voor.

In de eerste John Wick (2014) verliest de voormalige huurmoordenaar de liefde van zijn leven. Na haar overlijden is hij een gebroken man. Als hij het aan de stok krijgt me de Russische maffia pakt John Wick zijn wapens weer op. Met niets te verliezen keert John Wick weer terug in de duistere wereld van de huurmoordenaars. In John Wick: Chapter 2 woedt er een interne strijd in de huurmoordenaarswereld en aan het eind van de film krijgt zelfs John Wick een prijs op zijn hoofd. Het derde deel pakt de draad op en krijgt hij hulp van Sofia (Halle Berry).

Verdere rollen zijn voor Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ruby Rose. Vanaf 16 mei draait John Wick: Chapter 3 – Parabellum in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.