Nieuwe trailer voor Solo: A Star Wars Story

Solo

Ik had zelfs verwacht dat Solo: A Star Wars Story op het laatste moment toch naar het einde van het jaar verplaatst zou worden. Toch ziet het er naar uit dat de film van Ron Howard vanaf volgende maand in de bioscoop gaat draaien. De marketingmachine draait niet zo hard als bij Rogue One en The Last Jedi, maar wellicht heeft de film dat ook niet nodig.

Het Star Wars Universum wordt uitgebreid met het oorsprongsverhaal van Han Solo (Alden Ehrenreich). De trailer heeft een luchtige toon en komt vooral over als een science fiction heist film. Verder zien we de ontmoeting tussen Han Solo en zijn toekomstige copiloot en vriend Chewbacca (Joonas Suotamo) en de Lando Calrissian (Donald Glover). Er zijn ook een aantal nieuwe personages, zoals Qira (Emilia Clarke) en Beckett (Woody Harrelson). Het Star Wars gevoel krijg je natuurlijk door het zien van de harige Wookie, de Millennium Falcon en een aantal andere herkenbare elementen. Aan de jonge Han Solo moet ik nog even wennen.

Ik ben zeer benieuwd hoe de film gaat uitpakken. Vanaf 24 mei draait de film in de bioscoop, maar geniet tot die tijd van de onderstaande trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.