Nieuwe trailer voor Aladdin

Een paar weken geleden stortte Disney een lading trailers over ons uit, waaronder die van Aladdin, de zoveelste in een lange rij live action-verfilmingen van Disney Classics. Vooral deze trailer had het zwaar te verduren, want iedereen had wel een mening over de rol van Will Smith als de blauwe Genie. De nieuwe trailer ziet er een stuk beter uit en we zien de Genie nu ook een menselijke gedaante. Wat heeft Disney allemaal aangepast?

Disney lijkt het verhaal te volgen van de gelijknamige klassieker uit 1992. Het verhaal draait om de gewone jongen Aladdin, die verliefd wordt op prinses Jasmine. Met behulp van de Genie probeert hij haar hart te veroveren, maar krijgt hij ook te maken met de verradelijke tovenaar Jafar. Net als in de tekenfilm wordt er in de live action ook veel gezongen, waardoor de film een Bollywoodse sfeer krijgt.

Will Smith steelt speelt natuurlijk de hoofdrol als de Genie, maar verder zien we Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) en de Nederlandse Marwan Kenzari (Jafar). Regie is in handen van Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Sherlock Holmes), die wel een spektakel weet te maken.

Vanaf 22 mei draait Aladdin in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.