Nieuwe trailer voor Captain Marvel

Aan het einde van dit jaar begint Marvel de druk op te voeren voor het nieuwe jaar. De nieuwe trailer voor Captain Marvel is vrijgegeven en als alles goed gaat kunnen we deze week ook de eerste trailer voor de nieuwe Avengers verwachten. In ieder geval staat Captain Marvel centraal. In haar eigen film, maar ook in de aankomende Avengers.

Het verhaal van Captain Marvel speelt zich af in 1995, nog lang voordat er sprake van van The Infinity War. Carol Danvers (Brie Larson) is een U.S. Airforce piloot. Ze komt in aanraking met het DNA van het buitenaardse ras, de Kree, en ontwikkelt superkrachten. Als Captain Marvel sluit ze zich aan bij het buitenaardse superheldenteam Starforce. Ze raakt betrokken bij een intergalactische oorlog tussen de Kree en de Skrulls. Regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck vertellen het oorsprongverhaal van een van de krachtigste superhelden uit het MCU (Marvel Cinematic Universe). Het is alleen nog niet duidelijk hoe dicht het verhaal komt bij het einde van de eerste Avengers: Invinity War.

In de film zien we bekende figuren uit het MCU, zoals een jonge Nick Fury (Samuel L. Jackson), Agent Coulson (Clark Greggs) en Ronan the Accuser (Lee Pace). Er zijn ook nieuwe personages, waaronder Mar-Vell (Jude Law), Minn-Erva (Gemma Chans), Maria Rambeau (Lashana Lynch) en natuurlijk de kat Goose. Deze was door oplettende kijkers al gespot op de filmposter. Dit gloednieuwe Marvel avontuur verschijnt vanaf 6 maart in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.