Nieuwe trailer voor Hellboy

Het duurt niet lang voordat de nieuwe Hellboy in de bioscoop verschijnt. Om het publiek alvast klaar te stomen is de nieuwe trailer vorige week uitgebracht. De rode duivel met afgeslepen hoorns gaat hierin flink te keer. David Harbour ziet er goed uit als de nieuwe Hellboy en kijkt niet op een druppeltje bloed meer of minder.

Hellboy borduurt niet verder op de reeks waaraan Guillermo del Toro in 2004 en 2008 aan begon. De comics van tekenaar en bedenker Mike Mignola worden opnieuw onder handen genomen, maar dit keer door regisseur Neil Marshall. In The Descent heeft hij op een claustrofobische manier het publiek de stuipen op het lijf gejaagd. In deze film vloeide het bloed ook rijkelijk en dat zal in Hellboy ook het geval zijn. In de red band trailer lijken de bloederige effecten nog niet helemaal afgewerkt, maar daar zullen we in de definitieve release niets meer van zien.

Hellboy wordt niet meer gespeeld door Ron Perman, maar door David Harbour (Stranger Things). Hellboy gaat de strijd aan met de middeleeuwse tovenares, The Blood Queen. Dit is een rol van Milla Jovovichs. Verder zien we in de film nog Ian McShane, Sasha Lane en Daniel Dae Kim in de hoofdrol. Vanaf 11 april draait Hellboy in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.