Nieuwe trailers Thor en Justice League vanaf de SDCC

SDCC

Superhelden doen het goed op de San Diego Comic-Con. Het is dan ook voor studio’s dé uitgelezen plek om een nieuwe trailer te presenteren. Zowel Marvel als DC hebben hier gebruik van gemaakt.

Thor: Ragnorak (Taika Waititi)

De nieuwe trailer is wat uitgebreider dan eerdere trailer met de muziek van Led Zeppelin. We zien wat meer interactie tussen Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo). Beide helden stellen een team samen om de strijd aan te gaan met de duivelse Hela (Cate Blanchett), die Asgard wil vernietigen.

De trailer voor Avengers: Infinity War werd ook vertoond tijdens de conventie, maar is nog niet officieel online beschikbaar. Daar moeten we dus nog even op wachten, maar gelukkig draait Thor: Rangorak vanaf 26 oktober in de bioscoop.

 

Justice League (Zack Snyder/Josh Whedon)

In tegenstelling tot Marvel is DC wel naar buiten gekomen met hun superhelden assemble, Justice League. De film wordt gezien als de tegenhanger van The Avengers. Na het overlijden van Superman in Batman vs Superman: Dawn of Justice is Bruce Wayne (Ben Affleck) begonnen met het samenstellen van een team van metahumans. Met dit team hoopt hij de aarde te kunnen beschermen tegen nieuwe dreigingen. Hij doet dit samen met Wonder Woman (Gal Gadot) en al gauw kan hij rekenen op andere helden zoals The Flash, (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) en Aquaman (Jason Momoa). Net op tijd, want een nieuwe superschurk is in aantocht.

Justice League draait vanaf 16 november in de bioscoop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.