Nieuwe Wrong Turn wordt remake

In 2003 bracht regisseur Rob Schmidt ons Wrong Turn. Een simpel verhaal, een aantrekkelijke cast, een stel gestoorde inteelt kannibalen en flink wat gore. De film deed het financieel goed en resulteerde in een behoorlijk aantal straight to dvd-vervolgen, waarvan de teller inmiddels op zes staat. Constatin Film is van mening dat het tijd is om de reeks opnieuw te starten en komt met een remake.

De oorspronkelijke bedenker van Wrong Turn, Alan McElroy, is bezig met het script. Mike P. Nelson neemt de regie voor zijn rekening. In de remake komt tijdens een wandelexpeditie een groep vrienden in de problemen als ze in het gebied komen van een in zichzelf gekeerde samenleving. Producent Robert Kulzer heeft vertrouwen in het project en vertelde er het volgende over.

Alan’s re -interpretation of his own work and Mike’s vision are a frightening reflection of our world today: one person’s American dream is another’s worst nightmare.

In de eerste Wrong Turn rijden vijf vrienden langs de bossen van West Virginia. Ze slaan een zijweg in en hopen hiermee een stuk af te snijden. Als ze onderweg op een stilstaande auto botsen kunnen ze geen kant meer op. De auto is total loss en ze zijn kilometers verwijderd van de bewoonde wereld. Op zoek naar hulp komen ze uit bij een vervallen huis, waar een stel gewelddadige kannibalen wonen die het voorzien hebben op de vrienden. Lukt het de vrienden te ontsnappen uit de uitgestrekte bossen?

Het zal nog even duren voordat de remake van Wrong Turn uitkomt, maar we houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.