Nieuws over de Critters reboot

De Critters franchise bestaat uit 4 films. De laatste stamt alweer uit 1991. Een revival van de serie is op komst, maar niet zoals verwacht.

Begin dit jaar werd nog bekendgemaakt dat Zombeavers regisseur Jordan Rubin een webserie zou gaan regisseren genaamd Critters: A New Binge. Dit zou zijn voor de Verizon streaming service go90. De serie zou bestaan uit 8 episodes van elk 10 minuten. De serie is in productie gegaan en Thomas Lennon (Puppet Master: The Littles Reich bevestigde dat hij er een rol in had. De synopsis:

De Critters keren terug op aarde en gaan op zoek naar hun nazaat, die achter is gebleven tijdens een eerdere missie. Ze landen in Burbank, Californië, waar ze een groep studenten en hun families belagen.

Maar A New Binge heeft een probleem: de streamingservice go90 bestaat niet meer. Het is niet bekend hoeveel Rubin heeft gefilmd en wat er gaat gebeuren met het materiaal dat is geschoten.

Ondertussen is SyFy bezig met hun eigen Critters, namelijk een echt vijfde deel, met Adam Friedlander en Armand Leo als producenten. Volgens Production Weekly, zal de vijfde Critters komende januari in productie gaan in Zuid-Afrika.

Is dit goed nieuws? De Critters films zijn ook bij It’s Only a Movie zeer geliefd maar het feit dat het door SyFy geproduceerd gaat worden is niet meteen hoopgevend. De tijd zal het leren.

https://youtu.be/iH36tfWTpds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.