Nog meer Walking Dead nieuws

Veel Walking Dead nieuws vanaf de San Diego Comic Con. Naast de teaser van de eerste Walking Dead-film is er ook een trailer vrijgegeven voor het 10e seizoen van The Waking Dead. Ook is het 6e seizoen aangekondigd van Fear the Walking Dead en is er een derde spin-off serie op komst.

Vanaf oktober wordt het nieuwe seizoen uitgezonden. De trailer staat onderaan het artikel. Het zal het laatste seizoen worden voor actrice Danai Gurira, die daarna de serie gaat verlaten. Hoe ze uit de serie wordt geschreven is nog niet bekend.

Fear the Walking Dead krijgt een zesde seizoen. De serie zit nu halverwege het 5e seizoen. Het is nog niet duidelijk hoeveel afleveringen het 6e seizoen gaat tellen. AMC wil het Walking Dead-universum uitbreiden en er een groot geheel van maken.

Naast The Walking Dead en Fear the Walking Dead wordt er nu ook gewerkt aan een derde serie, waarin een groep jongeren hun veilige omgeving verlaat en zelfstandig de wereld intrekken, met alle gevaren van dien. Het zal nog even duren voordat we de serie gaan zien, omdat de productie pas in de loop van 2020 van start gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.