Officiële trailer Pacific Rim: Uprising

PCRU

We zijn vorige week getrakteerd op verschillende trailers, waaronder die van Pacific Rim: Uprising. Al eerder werden de posters vrijgegeven met daarop de hoofdrolspelers John Boyega en Scott Eastwood. We moeten nog even wachten want Pacific Rim: Uprising draait pas volgend jaar in de bioscoop.

In 2013 liet regisseur Guillermo del Toro ons al kennis maken met het Jaeger-programma in de film Pacific Rim. Gigantische robots die het op moesten nemen tegen de Kaiju, monsters die uit het diepst van de oceaan naar boven komen om de mensheid te vernietigen. De film deed me erg denken aan de mecha anime’s uit Japan, waarin menig robot het opneemt tegen buitenaardse wezens. Del Toro’s film zag er visueel uitstekend uit.

Dit keer neemt Steven S. DeKnight het stokje over. Dit is zijn grote film debuut, maar hij heeft al ervaring opgedaan in series als Angel, Spartacus en Daredevil. Pacific Rim: Uprising speelt zich ongeveer 10 jaar af na de gebeurtenissen uit het eerste deel. Het Jaeger-programma is machtiger dan ooit, na de overwinning bij de Battle of the Breach. Er wordt gezocht naar een nieuwe generatie bestuurders, die onder andere gaan bestaan uit eerder genoemde Boyega en Eastwood. Voor de cast uit de originele Pacific Rim is geen plaats meer.

De trailer ziet er visueel mooi uit, maar over het verhaal kun je nog weining opmaken. Vanaf 22 maart 2018 kunnen we hier pas ons oordeel over geven, dan draait Pacific Rim: Uprising in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.