Oog in oog met Michael Myers

Op 5 september komt de nieuwe trailer uit van Halloween. Om ons hiervoor warm te maken is er ook nog eens een nieuwe poster verschenen op Twitter. Hier staat Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) oog in oog met Michael Myers. Regisseur David Gordon Green laat de franchise voor wat het is en plakt de nieuwe Halloween rechtstreeks achter het origineel, alleen dan 40 jaar later.

Een Britse groep filmmakers komt naar de Verenigde Staten om een documentaire over Michael Myers. Ze willen weten wat er allemaal is gebeurt in de bewuste nacht. Het project krijgt een geheel andere wending als de maniak weet te ontsnappen en opnieuw de jacht maakt Laurie Strode. Het leven van de voormalige babysitter is nooit meer hetzelfde geweest na die afschuwelijke nacht, maar dit keer is Laurie voorbereid en zal er alles aan doen om haar dochter en kleindochter te beschermen.

Halloween draait vanaf 1 november in de bioscoop. Wil je weten wat er vooraf is gegaan aan de nieuwe Halloween, dan krijg je binnenkort de kans om het origineel te zien in de bioscoop. Vanaf 6 oktober draait namelijk ook Halloween – 40th anniversary de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.