Opnames Bad Boys 3 volgend jaar van start

Onlangs maakte acteurs Will Smith en Martin Lawrence bekend dat Bad Boys 3 er nu echt gaat komen. Het succes van de eerste Bad Boys uit 1995 staat nog steeds op naam van Michael Bay. Hij maakte van de film een waar actiespektakel. In het tweede deel uit 2003 sloeg de regisseur een beetje door en was de actie een beetje te veel van het goede. Het werd daarna ook stil rondom dectectives Mike Lowrey en Marcus Burnett.

Er zijn heel wat jaren overheen gegaan. Iedere keer werd er geroepen dat het derde deel er ging komen, maar steeds werden fans teleurgesteld. Op 1 november jl. kondigde beide heren de film aan op het Instagram account van Will Smith. Als alles goed gaat starten de opnames begin volgend jaar en moeten halverwege april afgerond zijn. Daarna start de post production en moet de film begin 2020 in de bioscoop verschijnen. Er wordt gefilmd in Atlanta en Miami. De film krijgt als titel Bad Boys For Lif3.

De regie ligt dicht bij huis, want die is in handen van het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah (Black, Patser). De heren worden ook al genoemd voor Beverly Hills Cop 4. In Bad Boys For Lif3 is Marcus Burnett een privé detective en zit Mike Lowery in een soort midlife crisis. Ze krijgen te maken met een Albanese schurk, die al eerder de broer van Mike heeft vermoord. Opnieuw bundelen de twee hun krachten om met de misdadiger af te rekenen.

Het verhaal heeft niet veel om het lijf, maar de film zal ongetwijfeld lekker wegkijken. Voorlopig hebben we nog even genoeg tijd om Bad Boys en Bad Boys 2 nog even uit het stof te halen en opnieuw te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.