Opnames Expendables 4 in augustus van start

Expendables

Onlangs schreef ik over de terugkeer van The Expendables. Ook dit keer trommelt Sylvester Stallone een aantal spierbundels op om weer een actie spektakel van de bovenste plank te maken. Het Expendables avontuur begon in 2010 en was geen slechte move van Stallone. Het publiek smulde er van om hun “oude” actiehelden weer te zien schitteren. Er volgde snel een tweede en derde deel, maar die laatste bracht een stuk minder op dan verwacht en toen werd het stil rond de groep huurlingen.

Toch heeft Sylvester Stallone niet stil gezeten. Hij heeft zijn best gedaan om de franchise (op)nieuw leven in te blazen. Volgens acteur en voormalig MMA-vechter Randy Couture gaan de opnames in augustus van start. Hij vertelde het volgende.

I’m excited about Expendables 4. Right now, we’re scheduled to start filming in August and hopefully we’re able to stay on schedule. It sounds like we’re coming back to Bulgaria, which is exciting. I’ve spend a lot of time in Sofia and Varna and I’m excited to come back. I love the people (there), I love the food and I’m excited to come back.

Het is nog volstrekt onduidelijk wie er naast Stallone en Couture nog meer gaan meedoen. De kans is groot dat Jason Statham en Dolph Lundgren van de partij zullen zijn, maar wie weet duiken er nog wel een paar verrassingen op. We houden jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.