Opnames Mortal Kombat in de startblokken

Videogames blijven inspiratie geven aan filmmakers. Er zijn al zoveel games door Hollywood verfilmd. Van Mario Bros. tot aan Resident Evil en het filmpubliek kan er geen genoeg van krijgen. In de loop van dit jaar starten de opnames van de film Mortal Kombat, het populaire en bloederige vechtspel.

De eerste game van Mortal Kombat verscheen in 1992. Het duurde niet lang voordat de film Mortal Kombat (1995) uitkwam, die snel gevolgd werd door Mortal Kombat: Annihilation (1997). Al jaren wordt er gesproken over een nieuwe Mortal Kombat-verfilming. Met het verschijnen van het 11e deel van de game zijn we nieuwsgierig naar een update.

Producent James Wan en regisseur Simon McQuoid hebben aangegeven dat ze komende maand met de pre-productie van start gaan en dat de opnames later dit jaar in Australië gaan beginnen. Greg Russo heeft het verhaal geschreven. James Wan is al geruime tijd betrokken bij het project, maar heeft het de laatste tijd erg druk gehad met zijn Conjuring universum en natuurlijk Aquaman. Ik ben benieuwd of we in de film hetzelfde grafische geweld te zien krijgen als in de game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.