Opnames Rambo 5 afgerond

Sylvester Stallone doet het op zijn leeftijd niet rustiger aan. Vooral met zijn oude iconische helden Rocky en Rambo gooit de 72-jarige acteur, schrijver en regisseur nog steeds hoge ogen. Creed II draait volgend jaar in Nederland in de bioscoop, Rambo 5 moet later in het jaar verschijnen. De opnames van die laatste film zijn net afgerond.

Via Instagram laat Sly weten dat de opnames voor Lionsgate’s Rambo V: Last Blood erop zitten. Hoogstwaarschijnlijk is dit de laatste keer dat Stallone gestalte gaat geven aan het personage John Rambo. In 1982 begon het avontuur in een klein stadje in Amerika, waar Vietnamveteraan John Rambo op zoek gaat naar een oude legermaat. Als hij wordt geterroriseerd door de plaatselijke sherrif, slaan bij hem de stoppen door. In het bosrijke en bergzame gebied begint hij een guerilla-offensief tegen de sheriff en zijn manschappen.

First Blood was een succes en al snel volgde Rambo: First Blood part II (1985) en Rambo III (1988). In 2008 pakte Stallone de rol weer op en regiseerde zichzelf in Rambo. Dit keer laat hij de regie over aan Adrian Grunberg (Get the Gringo). Naast Stallone spelen ook Sergio Peris-Mencheta, Paz Vega en Yvette Monreal mee in de film. Stallone belooft dat het een stevige actie film gaat worden en wij kijken hier alvast naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.