Predator keert eenmalig terug in de bioscoop

Predator

Het is niet te geloven, maar het is 30 jaar geleden dat The Predator in première ging. Speciaal voor deze 30th Anniversary keert de film eenmalig terug in de bioscoop. Het gebeurt steeds vaker dat Pathé klassieker, vanwege een speciale gelegenheid, nog een keer vertonen in de bioscoop. Op die manier krijgen oude en nieuwe fans de kans om de film eindelijk (weer) eens op groot scherm te zien.

In 1987 werden bioscoopgangers verrast door een combinatie van actie, science fiction en horror. Dutch (Arnold Schwarzenegger) trekt met zijn team commando’s de jungle in voor een reddingsmissie. Het gaat hier niet om een standaard reddingsactie en langzaam maar zeker komt de groep erachter dat er iets goed mis is. Ze komen in de jungle niet alleen oog in oog te staan met een groep guerrilla’s, maar ook met een onbekende vijand.

Een aantal effecten uit de film zijn inmiddels wel gedateerd, maar de actie film van John McTiernan (Die Hard) is nog steeds van hoogwaardige kwaliteit. De legendarische Stan Winston was betrokken bij het maken van het monster. De Predator keerde nog een aantal malen terug, maar die films konden niet tippen aan het origineel. Volgend jaar kunnen we overigens genieten van The Predator. De film speelt zich af in het Predator universum en wordt geregiseerd door Shane Black, die in het origineel soldaat Hawkins speelde.

Wees er snel bij want Predator alleen op maandag 6 november te zien bij verschillende Pathé-bioscopen.

https://www.youtube.com/watch?v=7LlJdnUFcDQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.