Reboot voor klassieke tv-series

David Hasselhoff

In de jaren 80 en 90 zat ik voor enkele series aan de buis gekluisterd. Dat waren The A-team, Knight Rider en Miami Vice. Hollywood heeft een tijdje populaire series omgezet naar films, maar er wordt nu ook gekeken om series van vroeger weer terug te krijgen op de buis. We hebben al The X-Files gehad, het langverwachte 3e seizoen van Twin Peaks en binnenkort Star Trek: Discovery op Netflix. It’s Only a Movie neemt nog twee series onder de loep, die binnenkort in een nieuw jasje gaan verschijnen.

Knight Rider

David Hasselhoff heeft het druk met van alles en nog wat. Afgelopen week ging de acteur nog viral vanwege de promotie videoclip van Guardans of the Galaxy 2. Onlangs liet The Hoff laten weten dat de populaire serie Knight Rider terug gaat komen. Hij liet weinig los over zijn eigen betrokkenheid bij de serie. Wel gaf hij aan dat de serie geen parodie moet worden van het origineel, zoals Baywatch en 21 Jump Street.

De nieuwe Knight Rider wordt geproduceerd door Justin Lin, die onder andere heeft meegewerkt aan de Fast and the Furious franchise en natuurlijk Star Trek Beyond en moet in de loop van dit jaar gaan verschijnen.

Miami Vice

Ook Sonny Crokett en Ricardo Tubbs maken ook weer hun opmars richting de televisie. Niemand minder dan Vin Diesel en Chris Morgan gaan de serie produceren. Beide hebben veel ervaring met The Fast and the Furious franchise, dus qua actie zit het wel goed. Na het einde van de populaire politie serie ondernam producer Michael Mann in 2006 een poging om de twee op het witte scherm te brengen. Colin Farrell nam de rol over van Don Johnson en Jamie Foxx die van Philip Michael Thomas. De film kwam niet overeen met de flashy serie van toen en werd ook geen succes.

Het is nog niet bekend wie de rollen gaan spelen en wanneer de serie op de buis gaat komen.

Miami Vice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.