Reboot Sin City als tv-serie

Sin City

In 2005 bracht regisseur Robert Rodriguez de comic-noir Sin City tot leven op het witte doek. Op een stijlvolle manier maakte de fans van de comics van Frank Miller, maar ook nieuwe kijkers kennis met de duistere figuren uit deze stad. In 2014 was daar het toch wat mindere vervolg Sin City: A Dame to Kill For. De film liet ons in ieder geval zien dat er nog genoeg verhalen waren te vertellen uit Basin City.

The Weinstein Company en Dimension zijn nu bezig om de filmreeks een reboot te geven in de vorm van een serie. Glen Mazzara (The Walking Dead, The Sheild) doet dienst als showrunner van de serie. Frank Miller heeft verschillende verhalen geschreven en getekend, maar in de serie maken we ook kennis met nieuwe personages.

Het is nog niet bekend wie er in de serie gaan meespelen of dat er een link is naar de figuren uit de filmreeks. De pilot is in handen van Underworld-regisseur Len Wiseman, die ook eerder betrokken was bij series als Sleepy Hollow en Lucifer. De serie wordt verder geproduceerd door Mazzara, Miller, Stephen L’Heureux en Bob en Harvey Weinstein. Hopelijk houdt de serie de karakteristieke looks van de films.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.