Regisseur gevonden voor Coming to America 2

CTA

Bij It’s Only a Movie houden we niet alleen van actie en griezelen, er wordt ook regelmatig gelachen. We kijken daarom ook uit naar Coming to America 2, het vervolg op komedie uit de jaren 80 met Eddie Murphy.

De film is al jaren in ontwikkeling bij Paramount, maar nu lijkt er schot in de zaak te komen. Het script van Barry Blaustein en David Sheffield, die beide ook aan het origineel meeschreven, is af. Inmiddels is er ook een regisseur bekend gemaakt, namelijk Jonathan Levine. Hij heeft eerder All the Boys Love Mandy Lane en Warm Bodies geregiseerd. Hij treedt hiermee in de voetsporen van John Landis, die het origineel regisseerde.

Verder is er nog niet veel bekend. We gaan er vanuit dat Eddie Murphy terugkeert als de Afrikaanse prins Akeem, die in het eerste deel naar Amerika ging om een vrouw te zoeken. Hij doet zich in Amerika voor als een gewone jongen en hoopt dat zijn aanstaande vrouw met hem wil trouwen om wie hij is en niet vanwege zijn adellijke afkomst en rijkdom.

Het is al een tijd rustig rond Eddie Murphy en zijn laatste films waren niet echt succesvol. Wellicht dat hij met de terugkeer naar zijn vroegere rollen oud, maar ook zeker nieuw publiek naar de bioscoop kan trekken. Het is Sylvester Stallone een paar jaar geleden gelukt met zijn Rocky en Rambo, dus wie weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.