Release datum voor tweede A Quiet Place

Dit jaar ontving A Quiet Place van It’s Only a Movie een zes score. De film was een groot succes voor Paramount Pictures en al gauw werd er gesproken over een sequel. Regisseur regisseur en acteur John Krasinski neemt, na zijn debuutfilm, weer de touwtjes in handen.

Er is nog niet veel bekend over het verhaal, maar Paramount Pictures heeft wel alvast een releasedatum vrijgegeven. Vanaf 15 mei 2020 moet het tweede deel in de bioscoop verschijnen. Rond deze tijd verschijnen er nog meer blockbusters in de bioscoop, zoals Godzilla vs. Kong en een nog onbekende Marvel-film. Hiermee laat de studio zien veel vertrouwen te hebben in Krasinski’s vervolg.

In A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven op een boerderij terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De moeder (Emily Blunt) is hoogzwanger nadat zij en haar man (John Krasinksi) eerder hun jongste zoon zijn kwijtgeraakt aan de wezens. Het is nog niet duidelijk we in het vervolg een nieuw gezin gaan volgen of dat personages uit het eerste deel terugkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.