Releasedatum Rambo 5

Vorige week kondigde Lionsgate de releasedatum aan voor Rambo V: Last Blood. De nieuwste film met Sylvester Stallone in de hoofdrol gaat op 20 september 2019 draaien in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Nederland in première gaat is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk niet veel afwijken van de Amerikaanse release.

Met Rambo uit 2008 leek de franchise te zijn afgerond, maar toch kruipt het (first) blood waar het niet gaan kan en geeft Sylvester Stallone nog één keer gestalte aan het personage dat werd bedacht door schrijver David Morell.
In de nieuwste deel lijkt John Rambo eindelijk zijn rust te hebben gevonden op zijn ranch in Arizona, totdat hij bezoek krijgt van een goede vriendin. Ze geeft aan dat haar kleindochter is vermist in Mexico. Rambo reist over de grens om het meisje terug te vinden, maar kruist daarbij het pad van een groep mensenhandelaars. Rambo zal opnieuw zijn skills van Vietnamveteraan moeten gebruiken om de confrontatie te overleven.

Naast Stallone krijgen we in Rambo V: Last Blood ook nog Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta en Yvette Monreal te zien. Regie is in handen van Adrian Grunberg, die eerder verantwoordelijk was voor Get the Gringo met Mel Gibson. Na de afronding van Rambo doet Stallone het voorlopig nog niet rustiger aan Hij keert binnenkort, samen met Dave Bautista, terug in Escape Plan 3: Devil’s Station. Daarna gaat hij aan de slag met The Expendables 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.