Releasedatum tweede It bekend gemaakt

New IT

Met zulke verkoopcijfers kan een vervolg niet achterblijven. De verwachtingen waren al groot, maar nu is het zeker. De film heeft zelfs al een releasedatum gekregen. Vanaf af 6 september 2019 moet It: Chapter Two in de Verenigde Staten gaan draaien. Andy Muschietti neemt opnieuw plaats achter de camera.

In het vervolg op It nemen we een sprong in de tijd. De kinderen van de Losers Club zijn inmiddels volwassen. We zullen de kinderen nog wel even terug zien, maar hun aandeel is in het vervolg een stuk kleiner. Meer weten we eigenlijk nog niet over het tweede deel. We nemen aan Bill Skarsgård opnieuw de rol van Pennywise op zich zal nemen. Wie de volwassen Losers Club gaat spelen is nog onbekend.

Er werd al jaren gesproken over een remake van It, maar het is Muschietti uiteindelijk gelukt. In tijden heeft een enge film niet zo goed gescoord. De film heeft al meer dan 555 miljoen dollar opgehaald en het cijfer gaat nog steeds omhoog. Niet slecht voor een budget van 35 miljoen dollar, dat de regisseur van Warner Bros. ter beschikking kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.