‘Remake’ Big Trouble in Little China is geen remake!

Al heel wat jaartjes wordt er gesproken over een remake van John Carpenter’s Big Trouble in Little China. Dwayne ‘The Rock’ Johnson zou met zijn eigen productiemaatschappij, Seven Bucks Productions, de productie op zich nemen en de hoofdrol gaan spelen. “Hoe dan?!”, vroegen veel fans zich af. Er is tenslotte maar één Jack Burton en dat is volgens de fans van het origineel ook de enige Jack Burton.
Maar niet getreurd, beste fans, want in een gesprek met Collider wees een van de andere oprichters van Seven Bucks Productions, Hiram Garcia, erop dat wanneer uiteindelijk begonnen gaat worden met het project dit niet een vertelling van het verhaal gaat worden maar een vervolg! Zoals Garcia al zelf zegt in het interview:

“Je kan niet een klassieker als dat opnieuw maken, daarom zit in de planning dat wij het verhaal juist gaan vervolgen. Alles wat in het origineel is gebeurd is ook echt gebeurd en staat op zichzelf. Er is tenslotte ook maar een persoon die Jack Burton kan spelen.”

Nou, dat is nog eens taal die wij niet al te vaak horen uit Hollywood. Het gaat alleen nog wel even duren voordat de film uiteindelijk gaat worden gemaakt want de agenda van Dwayne Johnson zit nogal vol. Hoewel de man elk jaar meerdere films uitpoept staan er voorlopig minimaal vier andere films in de wachtrij vóór de nieuwe Big Trouble in Little China film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.