Remake Black Christmas

Horror gigant Blumhouse heeft aangekondigd dat er een nieuwe remake gaat komen van Black Christmas. Het origineel uit 1974 is een populaire slasher onder de genreliefhebbers.

Dit wordt de derde film en de tweede remake met de titel Black Christmas. De film speelt zich af op het Hawthorne College. Tijdens de kerstdagen slaat een mysterieuze moordenaar toe in een studentenhuis. In tegenstelling tot het origineel zijn de sorority meiden niet alleen willoze slachtoffers, maar bijten ze flink van zich af.

De remake uit 2006 was geen succes. De film kreeg bij de release voornamelijk negatieve reviews. Hopelijk doet regisseuse Sophia Takal het een stuk beter. Ze wordt de eerste vrouwelijke regisseur die onder Blumhouse een horrorfilm gaat regisseren. Grote baas van Blumhouse, Jason Blum, kwam vorig jaar nog negatief in het nieuws, omdat hij vond dat vrouwen geen horror konden regisseren. Het mag duidelijk zijn dat hij hier inmiddels op is teruggekomen.

In de hoofdrollen zien we Imogen Poots (Green Room), Aleyse Shannon, Brittany O’Grady, Lily Donoghue en Caleb Eberhardt. Als alles goed gaat moet de film nog dit jaar voor kerst in de bioscoop verschijnen. Bekijk hieronder de trailer van het origineel en de gloednieuwe poster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.