Rob Zombie’s 3 From Hell bijna afgerond

Onlangs deelde Rob Zombie een foto op Instagram. Hij gaf hierin aan dat zijn Reject trilogie compleet was. Veel fans dachten dat Zombie bedoelde dat zijn laatste film, 3 From Hell, klaar zou zijn voor release.

De regisseur van onder andere The Devil’s Reject en Halloween liet kort daarop in een nieuw bericht weten dat hij nog niet klaar is met de film, maar dat die er wel aan zit te komen. Onder het filmpje schrijft Zombie het volgende.

So folks seem confused by my post saying I completed my Rejects trilogy. I said the trilogy is complete but the movie 3 From Hell is not finished yet. Still got a couple months of work left. It’s getting there and it is fucking awesome.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar 3 From Hell moet in de loop van dit jaar uitkomen. We zijn benieuwd hoe Zombie het eind van The Devil’s Reject en 3 From Hell aan elkaar gaat knopen, maar we hebben er alle vertrouwen in. We zien opnieuw Sheri Moon Zombie, Bill Moseley en Sid Haig in de rol van het gestoorde en moordlustige trio. Daarnaast spelen onder andere Danny Trejo, Kevin Jackson, Wade Williams en Jeff Daniel Phillips mee in de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.